maandag 28 januari 2013

Darwin is de 23e ondernemer die ik steun

Darwin Adan uit Nicaragua dus. De man heeft een mooie naam, en wilde graag een lening. Wie ben ik om daar nee tegen te zeggen?


Darwin is 27 jaar oud, is vrijgezel en woont bij zijn ouders. Hij heeft zijn eigen bedrijfje opgezet in de huiskamer van zijn ouders. Hij krijgt hulp van zijn moeder en van zijn zus.


Hij heeft een lening nodig om een omheinende muur te bouwen. Met deze lening van $1100 gaat hij grind, zand, ijzer, cement en stenen kopen en betalen voor de arbeidskosten van de bouw.  Dit is hoe Darwin vooruit wil komen in het leven, en voor een goede toekomst wil zorgen, ook als hij straks een eigen familie heeft.

De MFI is AFODENIC, ze vragen 10.6% rente per jaar. Darwin zal de geleende $1100 in 14 maanden in gelijke delen terugbetalen.

De geboden informatie is vrij summier, zo weet ik nog steeds niet welk bedrijfje Darwin nu heeft (iets met eten, aangezien het in de huiskamer is?) en of die muur nou nodig is voor zijn bedrijf... Toch wil ik hem wel helpen met de lening; hopelijk ontwikkelt zijn bedrijf zich verder en heeft hij succes.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.