donderdag 6 maart 2014

Mijn 39e lening ging naar Sasun

In november waren er veel leningen die bijna over de datum dreigden te gaan. De lening aan Sasun uit Armenië haalde het maar net, en ik denk dat dat vast deels aan de foto lag, die deze persoon niet erg aantrekkelijk in beeld bracht. In het verhaal staat het waarom van deze foto:  




Sasun is 29 jaar oud en is geboren in de stad Ijevan. Nadat hij zijn schooldiploma gehaald had, moest hij eerst in dienst. In 2007 begon hij met zijn eigen bedrijf: een kledinghandel. Sasun heeft een hobby: hij houdt erg van zingen (vandaar deze foto) en hij zegt dat het hem helpt ontspannen na een dag hard werken.

Sasun bevindt zich op dit moment in Rusland en zijn moeder mag tijdelijk het bedrijf beheren. Sasun stuurt haar producten om te verkopen in de gehuurde marktstal. Er worden onder andere vrouwenkleding, ondergoed, handdoeken, slippers en kinderkleding verkocht.  (Dit verklaart trouwens nog eens waarom er een foto van een foto is gemaakt: Sasun was er zelf niet bij tijdens het afsluiten van de lening in Armenië). 

Sasun heeft een lening gekregen van $2450 om seizoenskleren te kunnen kopen en te kunnen versturen naar zijn moeder, om zo zijn kledinghandel verder te kunnen ontwikkelen. Hij zal de lening in zestien maanden tijd terugbetalen.

Ik hoop dat het Sasun lukt om een goedlopend kledingbedrijf te ontwikkelen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.