maandag 17 maart 2014

Mijn 43e lening ging naar Sasha

Halverwege februari kwamen de terugbetalingen dus weer binnen, en toen had ik ruim 50 dollar te besteden. Dat was boffen, ik kon dus twee nieuwe leningen doen. De eerste hiervan ging naar Sasha uit Georgiƫ:

Sasha is een nog jonge man van 22 jaar oud. Hij woont in een buitenwijk van Tbilisi, de hoofdstad van Georgiƫ, met zijn ouders, broer en neef. Sasha's vader werkt als beveiliger en verdient 200 Georgische Lari (circa $116) per maand. Sasha werkt als taxichauffeur in de lokale gemeenschap.




Sasha heeft een lening gevraagd om een autogas installatie te installeren in zijn auto (Engels: to install gas equipment in his car) om daarmee de kosten te verlagen en dus zijn inkomen te verhogen. Sasha hoopt dat hij daarmee de leefomstandigheden van zijn familie kan verbeteren. Hij doet mee aan een start-up programma, een gezamenlijk initiatief van Kiva en de MFI Credo, speciaal bedoeld voor mensen met een laag inkomen en weinig kansen om een gewone lening te krijgen.

Hij kreeg een lening van $1700 en het is de bedoeling dat hij deze in een jaar tijd terugbetaalt. Ik hoop dat het hem gaat lukken!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.